24.4.2016

Vielä kerran työssäoppimassa

On taas vierähtänyt viimeisimmästä postauksesta. Senkin jälkeen Helsinki Drag Battle -projektiasiat ovat edelleen tavalla tai toisella olleet esillä. Saimme esimerkiksi tilaisuuden mennä seuraamaan tapahtumaan osallistuvien henkilöiden/hahmojen promokuvauksia. Samalla vielä tarkistimme pukujen istuvuutta ja toimivuutta. Päätimme tehdä pieniä lisäyksiä muutamaan asuun.

Drag battlea voi facebookin lisäksi nyt myös instagramissa. Muistutuksena vielä se, että itse tapahtuma on 14.5. Helsingissä ravintola DTM:ssä.

Projektijakson jälkeen koulussa jatkui juhlapukujakso. Siitä(kin) tulee kuvia myöhemmin. Juhlapukujakson jälkeen alkoi vaatetusompelijan opintoihin kuuluva viimeinen työssäoppimisjakso. Sain mahdollisuuden suorittaa sen samassa paikassa kuin viimeksikin, eli Kupla Vintagessa. Teen Kuplassa myös viimeisen näytön. Myös eräs luokkatoverini on samassa työssäoppimispaikassa. Se on ollut mukavaa siinäkin mielessä, että koska tämän kaksivuotisen opiskelurupeaman viimeiset metrit ovat käsillä ja nämä viimeiset metrit ovat työssäoppimista eri paikoissa, käytännössä meidän ryhmän tyyppien tiet ovat alkaneet jo erkanemaan (opiskelun osalta). Saan siis nauttia tämän oman luokan "harkkakollegan" seurasta vielä tovin ennen valmistumista.


The Next Step dance dancing happy excited


Kuplassa on meneillään puvustusprojekti, johon hypättiin vauhdista mukaan. Projektissa valmistetaan Silja Linelle showasuja UNIQ Enterntainmentin tuottamiin esityksiin. Tekemisen puutetta ei ole ollut hetkeäkään. Sen on taannut se, että asuja tulee useita. Seuraavassa pari esimerkkiä, mitä on valmistunut tai on valmistumassa.


Lähde: Kuvakaappaus Kupla Vintagen facebooksivuilta.Lähde: Kuvakaappaus Kupla Vintagen facebooksivuilta.


Tekeminen on ollut jo tähän mennessä hyvin monipuolista: On ollut esimerkiksi ompelua niin koneella kuin käsinkin, tiedon hakua, ostosreissuja ja jo näytön suunnitteluakin. Siihen liittyen tein tällä viikolla eräänä aurinkoisena päivänä ensimmäisen tehtävän pesemällä näyteikkunat kesäkuntoon. Yhtenä osana näyttöä on siis näyteikkunan somistaminen. Siitä myöhemmin lisää.

Uusi viikko on pian aluillaan. Innolla odotan mitä se tuo tullessaan!


-----

Lähteet

https://www.facebook.com/HelsinkiDragBattle/?fref=ts
https://www.instagram.com/helsinkidragbattle/
http://kuplavintage.fi/
http://giphy.com/gifs/thenextstep-the-next-step-giuseppe-bausilio-shelby-bain-3o7abKdjLVFduQcm3e
http://www.uniqentertainment.fi/index.php/fi/
https://www.facebook.com/kuplavintage/?fref=ts
1 kommentti:

  1. Ei siis ainakaan ole tullut hetkeksikään oloa, että mitähän tässä tekisi. Tekemisen meiningillä kohti kesää ja kärpäsiä.

    VastaaPoista